Sanvic Vet

En ambulerande veterinärverksamhet i Skaraborg som drivs av Sanna Hedén. Jag läste till veterinär vid SLU, Uppsala och tog min examen i januari 2007. Jag har sen sommaren 2006 (sommarvikarie då) arbetat på distriktet i Falköping. From våren 2022 arbetar jag i min egen verksamhet.

Jag är extra intresserad av hästreproduktion och förebyggande hälsovård på häst. Jag har också arbetat mycket med nötkreatur och lite med gris. Akutsjukvård är något som jag har stor vana av och tycker är roligt, dvs inte att djuren blir sjuka el skadade, men att kunna hjälpa dem och på så sätt göra skillnad för dem och deras ägare. Fölningar, kalvningar, koliker, sårskador foderstrupsförstoppningar ja listan kan göras lång.

Kontakta mig för information och/el tidsbokning per telefon alternativt mejl. Vid akuta lägen måste ni kontakta annan veterinär med jourverksamhet om undertecknad inte återkommit till er inom kort, 30-45 min.

Kontakt via telefon främst via SMS. Det kan då skickas när det passar er och jag svarar så fort jag kan. Skickas sms på morgonen innan kl 10 bör ett första återkopplingssvar generellt komma samma dag. Det går bra att ringa och lämna meddelande på telefonsvararen också.

Telefon 073-2025650

Vi finns på Facebook:
facebook/sanvicvet
Gilla oss gärna där! På Facebook kommer uppdateringar snabbare än på hemsidan.

Häst

Tjänster som erbjuds är tex
Besiktning
Munhåleundersökning/tandvård
Vaccination
Hälsokontroll
ID-kontroll (är ID-kontrollant för alla raser utom travare)
Stogynekologi
Dräktighetsundersökning
Akutsjukvård (kolik, sårskador, fång, kvarbliven efterbörd, akuta hältor mm)
Provtagning
Kastration

Nöt

Tjänster som erbjuds är tex
Akutsjukvård
Avhorning
Kastration